pondělí 3. září 2018

Mikeš má 1 měsíc

Ani jsem se nestačila rozkoukat ze spánkové deprivace a náš nejmladší už slaví! V jednom měsíci se sice většinou žádná oslava nechystá, ale je to hezká příležitost vytáhnout milníkové kartičky od Myyny a miminko vyfotit :-)
A jakej ten Mikuláš vlastně je? Zatím to vypadá, že pohodář (ale klepu to na dřevo, ne, na dřevo ne, na něco, co neshoří). Večer usíná kolem deváté a poprvé se probudí zhruba na druhou hodinu. Potom už si udržuje tříhodinové intervaly na krmení. Když zrovna nespí, kouká vykulenýma očima kolem sebe a (světe div se) neřve! To by ho musely trápit bubliny v břiše, aby začal pořádně hulákat. Nebo nuda. Možná to někomu přijde samozřejmé, ale my měli dva křiklouny, které jsme museli od rána do večera na rukou nosit a houpat, jinak bylo zle. Jo a od večera do rána to samé :-)
Takže doufám, že Mikulku nepřechválím a vydrží mu to. Že budeme mít třetí miminko za odměnu :-)

Náš vlasáček

Takhle vykuleně většinou kouká. Někdy ještě víc :-)
 

4 komentáře:

  1. Nádherný chlapík ❤️ Našemu čtvrťátku bude pul roku a od narození se v řevu ještě nezastavila :) Doufala jsem, že už budeme mít miminko za odměnu a ona je to další ukřičená přísavka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neházejte flintu do žita, třeba to vyjde u pátého miminka :-)

      Vymazat
    2. :D Dekuju. Což o to, manžel je ze 7 dětí, takže předpoklady máme :) a životu jsme otevření. Ale fyzických i psychických sil už mám pomálu :)

      Vymazat