středa 2. prosince 2015

Přípravy na vánoce nás zatím míjejí

Snad je to tím, že jsme dlouho plánovali oslavy narozenin. Snad je to tím, že jsem žila v přesvědčení, že mám letos náskok, když už jsem stihla hned na začátku listopadu vytvořit vánoční truhlíky a když nám od minulého roku zůstaly na jednom okně v obýváku světýlka (vytváří krásnou atmosféru i v průběhu roku, asi je tam rovnou nechám na příští vánoce). Nejspíš na tom bude mít i velký podíl počasí, které se tomu vánočnímu ani zdaleka nepřibližuje. Kdyby aspoň mrzlo. Ale takhle...
Prostě jsem se k tomu vánočnímu zdobení a čančání ještě nedostala. Nemáme ani adventní věnec. A to jsem plánovala i věnec na dveře a stromeček z březových větví na zeď vedle vstupních dveří. Byl by dozdoben červenými ozdobami a večer bych na něm rozsvěcela světýlka. A máme jen cesmínu v truhlíkách.
Ale já se polepším. Hned po víkendu se polepším. Proč na tom nezapracuji o víkendu? Protože to mě čekají ještě příjemnější povinnosti. Budeme pomáhat na naší tradičně předvánoční zabijačce. A potom se odvalíme na gauč a budeme u nějakého pěkného filmu nebo pohádky pomalu trávit. Což už se možná jako příprava na vánoce počítá :-)
Takhle jsem si představovala první adventní víkend...
Zdroj: Pinterest

Podobný stromeček nás měl vítat po návratu z práce
Zdroj: Pinterest


1 komentář:

  1. Taky plánuju stromeček z větviček. Stačí jen mít větvičky....

    OdpovědětVymazat