čtvrtek 3. března 2016

Plány na březen

Momentálně je naším největším plánem uzdravit se. Nejdřív byl doma týden Honzík, další týden Anička, od úterka oba zase šli do školky, ale s horečkou jsem u doktorky skončila já. Večer už pálilo čelo oběma Honzům a včera večer překročila 38 stupňovou hranici i Anička. Tak si doma marodíme. A vymýšlíme, co budeme dělat, až to zase půjde.
Musíme pohnout s horní chodbou. Z nové rozvodné skříňky na elektřinu pořád ještě vedou nezaházené dráty a světlo tam zatím nesvítí. To je dobrodrůžo pro děti - večer, když jdou do postýlky, jim na cestu zhasnu a plní po tmě bobříka odvahy (Anička mu říká Obřík odvahy).
Potom začneme vyklízet "pokoj pro hosty", když už máme skoro hotovou ložnici a bude se pracovat tam.
Chtělo by to taky k dětem do pokojíčku nainstalovat rolety nebo závěsy. Deka na okně neudělá moc parády ani jako provizorní řešení :-)
Docela dost práce a to jsem se ještě nedostala k zahradě. Čeká nás kácení dalšího stromu, protože bortí plot. Vykopávání pařezů po nesmrtelných šeřících. Jarní očista záhonků. Musíme konečně založit zeleninovou a bylinkovou zahrádku. A opravit plot. Protože, a to bude časově nejnáročnější práce nejen v březnu, budeme mít štěňátko. Tak aby nám Gábi neutekla...
No a samozřejmě se musíme připravit na Velikonoce :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat